"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Randstad Groep Nederland vraagt NOW aan

Randstad Groep Nederland vraagt NOW aan en zorgt voor vangnet voor flexwerkers en professionals

Randstad Groep Nederland (Randstad, Tempo-Team, Yacht en BMC) gaat de NOW aanvragen. De HR-dienstverlener staat voor goed werkgeverschap en wil zoveel mogelijk flexwerkers en professionals aan het werk houden in hun huidige werk of in werkzaamheden bij andere opdrachtgevers. Als dat echter niet lukt, wordt het loon doorbetaald tot en met 31 mei. De HR-dienstverlener houdt hiermee flexwerkers en professionals in dienst en wil hen meer zekerheid bieden in deze onzekere tijden. De komende dagen worden alle flexwerkers, professionals en opdrachtgevers persoonlijk geïnformeerd.

Chris Heutink, CEO Randstad Groep Nederland: “Goed geregeld werk voor iedereen staat bij Randstad Groep Nederland hoog in het vaandel. We zijn dan ook erg blij met dit stevige pakket aan noodmaatregelen. Wij nemen hierin onze rol en zo zorgen we er samen voor dat we de Nederlandse economie draaiende houden en er zoveel mogelijk mensen aan het werk blijven. Dat is essentieel om deze crisis als land en op individueel niveau goed door te komen.”

Bron: Randstad Groep Nederland, persbericht 7 april 2020

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.