"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Pure Assistants helpt ondernemend Nederland

Werving- en Selectie-organisatie Pure Assistants gaat ondernemend Nederland helpen.

Pure Assistants heeft een Special VA Desk beschikbaar gesteld voor ondernemers in Nederland die het moeilijk hebben in deze tijd.

Er zitten meer dan 100+ Virtual Assistants (VA’s) klaar om belangeloos ondernemers te helpen met bijvoorbeeld de ondernemersregeling, klantenservice, het inrichten van een thuiswerkplek of andere zaken die nu blijven liggen.

Regelzaken oppakken
“We zien om ons heen dat verschillende ondernemers, kleine of middelgrote bedrijven het best lastig hebben. Opeens valt hun handel, omzet of mensen weg. Juist dan is het belangrijk om iemand te hebben die je kan helpen overeind te blijven. Alle regelzaken voor je oppakt waar veel tijd in gaat zitten. Zodat je als ondernemer je kunt (en ook moet) focussen op overleven om je bedrijf door deze tijd heen te trekken,” vindt Sandra Been, Frontwoman van Pure Assistants. 

Expertise
De VA’s stellen hun uren en expertise beschikbaar nu ook zij minder projecturen kunnen draaien bij hun opdrachtgevers. Het initiatief werd direct goed ontvangen: tientallen VA’s zeiden JA en diverse ondernemers worden op dit moment zelfs al gematched met een VA om direct de handen uit de mouwen te steken. “Ik zou op dit moment als freelancer aan het werk zijn. Maar deze opdracht, die nog maar net was gestart, is helaas per direct stopgezet. In deze periode waarin wij er voor elkaar moeten zijn, ben ik er voor ondernemers en voor organisaties. Samen overwinnen wij deze crisis!”, aldus een van de VA’s.

Bron: Pure Assistants, 31 maart 2020

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.