SLUIT MENU

Horizon Holding neemt Flexcraft Group over

Horizon Holding heeft branchegenoot Flexcraft Group met ingang van 8 januari 2020 overgenomen.

Met de combinatie van de uitzend-labels van Horizon Holding (HMS-Horizon Meat Services, All-in Flex en Allround Flexworkers) en Flexcraft Group treedt Horizon Holding toe tot de top 20 van uitzendbureaus in Nederland.

Van Flexcraft Group zijn de volgende uitzend-labels onderdeel van de  transactie: Flexcraft European Work Support, Flexcraft Polska, Aldivèr werk- en leerbanen, Flexcraft Techniek, Flexcraft Detaned en Flexcraft Labourforce.

Beide organisaties hebben een lange historie in uitzenden, arbeidsbemiddeling van kandidaten uit Midden en Oost Europa. Ze vertegenwoordigen een grote groep uitzendkrachten in de productie, food, techniek, transport en logistiek.

Moba Aoulad Ben Arroun, CEO van Horizon Holding: “Samen krijgen we meer mogelijkheden om structureel te investeren in mensen en middelen.” Beide organisaties zullen in hun huidige vorm zelfstandig blijven werken en aangestuurd worden door CEO Moba Aoulad Ben Arroun.

Bron: Horizon Holding, 13 januari 2020

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.