"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Lieke Schepers directeur Yacht en BMC

Lieke Schepers, directeur van Yacht en BMC
Lieke Schepers, directeur van Yacht en BMC

Lieke Schepers keert terug bij Yacht: per 1 oktober 2019 volgt ze Ton Hopmans op als algemeen directeur.

Daarmee treedt ze ook aan als lid van het directieteam van Randstad Groep Nederland. Daarnaast blijft ze de directeursfunctie vervullen bij Yacht-dochter BMC.

Gestart als intercedent
Volgens goed gebruik in de Randstad-familie startte Schepers haar carrière in 2004 als intercedent bij Randstad. Het jaar daarop volgde ze al een management traineeship. Als directeur gaf ze vervolgens mede vorm aan het nieuwe organisatiemodel van Randstad Professionals, waarna ze eindverantwoordelijk werd voor de activiteiten in de regio Haaglanden – later regio West-Nederland. In 2016 maakte Schepers de overstap naar Yacht.

Directeur Yacht & BMC
In haar rol als commercieel directeur was Schepers bij Yacht medeverantwoordelijk voor de overname van overheidsdienstverlener BMC. Daar trad ze in januari 2018 aan als algemeen directeur. Ruim anderhalf jaar later zal ze nu ook de scepter gaan zwaaien over moederbedrijf Yacht. Schepers neemt het stokje daar over van Ton Hopmans, die per 1 november start als algemeen directeur van Randstad Zweden.

Nevenfuncties
Naast haar directeursfuncties is Schepers actief als business coach bij Enactus – één van de goede doelen van Randstad Groep Nederland, waar Yacht onderdeel van is. Daarmee zet zij zich in voor ondernemende en verantwoorde jonge leiders van de toekomst. Ook is ze mentor bij het Cross Cultural Mentoring Program van Talent naar de Top.

Bron: Randstad, persbericht 25 september 2019

Zie ook
Lieke Schepers algemeen directeur BMC
Randstad voorgenomen overname BMC in Nederland
BMC Groep: ontslag 140 fte

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.