"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Rogier Peters Directeur Marketing SUSA flexibel studentenwerk

Rogier Peters is per 1 juli 2019 gestart als Directeur Marketing van SUSA flexibel studentenwerk.
Rogier Peters, SUSA flexibel studentenwerk
Peters is in deze rol eindverantwoordelijk voor de afdeling Marketing & Communicatie. Daarnaast zal hij het MT versterken, waarin hij vooral de stem van de studenten en opdrachtgevers wil vertegenwoordigen.

Peters brengt relevante ervaring met zich mee vanuit Nyenrode Business Universiteit, waar hij zijn carrière startte. In een periode van tien jaar heeft hij daar meerdere functies op het gebied van marketing vervuld en heeft hij de organisatie flink helpen groeien. In zijn laatste jaar bij Nyenrode stoomde hij als Team Lead Digital Marketing het digital marketing team klaar voor een nieuwe koers in datagedreven besluitvorming.

Peters heeft als doel de merkidentiteit en klantbeleving van SUSA nog sterker te maken en deze van kop tot staart door te voeren. “We zorgen ervoor dat studenten hun weg naar een flexibele bijbaan via SUSA weten te vinden en dat opdrachtgevers SUSA als eerste bellen voor de inzet van slim en flexibel personeel.”

Bron: SUSA, 9 juli 2019

Zie ook
SUSA verandert naam in SUSA flexibel studentenwerk
USG People zet growth hackers in

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.