"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Adriaan Belonje wordt CEO van USG People Nederland

Adriaan Belonje is benoemd tot CEO van USG People Nederland. Hij treedt hiermee in de voetsporen van Raymond Puts, die na 23 jaar afscheid neemt van de organisatie.

In zijn nieuwe functie is Belonje verantwoordelijk voor de nieuwe strategische koers van USG People, die in november 2018 werd gepresenteerd.

CEO en CCO
Tot nu toe bekleedde Belonje verschillende leidinggevende functies binnen de organisatie. Hij combineert zijn nieuwe functie als CEO met zijn huidige functie van CCO. Dit betekent hij samen met Johan Bogaard (CFO), Marion van Happen (COO) en Leonie Belonje (CHRO) een vierkoppig bestuur vormt.

Raymond Puts
Scheidend CEO Raymond Puts legde de basis voor de nieuwe structuur en strategie. De afronding hiervan was voor hem aanleiding om nieuwe kansen en mogelijkheden te verkennen. Hij trad in 1996 in dienst van Start People, maakte in 2010 de overstap naar Unique en was sinds 2016 verantwoordelijk voor USG People.


Anne Bijvank nieuwe directeur Operations SUSAAnne Bijvank directeur Operations SUSA
Anne Bijvank start per 1 april 2019 als directeur Operations van SUSA flexibel studentenwerk. Zij zal de klantgerichte dienstverlening verder optimaliseren en bijdragen aan de groei van SUSA.

In 2011 zette zij als student haar eerste stappen binnen het bedrijf als recruiter. Na haar opleiding Strategisch Human Resource Management ging ze aan de slag als accountmanager, en is inmiddels verantwoordelijk voor het accountteam.

Bron: SUSA en USG People, 14 maart 2019

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.