"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

VNOM opent vestiging in Utrecht

Technisch Uitzendbureau VNOM opent een vestiging in Utrecht.
VNOM, feestelijke opening vestiging Utrecht
“Dit is de eerste stap naar landelijke dekking,” geeft directeur Jos Tunderman aan. “Wij zijn al erg actief in de provincie Utrecht, maar door een vestiging te openen in Utrecht kunnen wij onze kandidaten en opdrachtgevers beter bedienen.” VNOM heeft sinds haar oprichting in 2009 een enorme groei meegemaakt – van een kleine zolder boven een sigarenboer, naar een hoofdkantoor van inmiddels meer dan 50 werknemers. Daarnaast heeft VNOM, ondanks de krappe arbeidsmarkt, in 2018 een groei weten te realiseren van 60%. In juli is VNOM overgenomen door Covebo Group en hebben zij samen circa 7000 vaklieden in de techniek en bouw aan het werk.

Snelle, maar goede match
Dat VNOM zo hard groeit is niet voor niets. De gedreven mentaliteit van het team zorgt ervoor dat hun neuzen dezelfde kant staan, maar vooral verdergaan waar de rest stopt. “VNOM is specialistisch. Een aantal consultants die werkzaam zijn bij VNOM komt zelf uit de techniek. Hierdoor spreken zij de taal van de kandidaat én de opdrachtgever,” geeft Jos Tunderman aan. Daarnaast staat VNOM bekend om hun vooruitstrevende online recruitmentstrategie. Zo wonnen zij in november 2018 nog de Recruitment Tech Award in de categorie ‘Best Case’.

Utrecht
Zes specialistische consultants nemen hun intrek in het bekende Life Office in Papendorp.  Jos Tunderman verwacht dit jaar nog een derde vestiging te openen in Noord-Brabant. “Uiteindelijk gaan wij voor een landelijke dekking in samenwerking met Covebo Group.”

VNOM en Covebo Group zijn beide onderdeel van House of HR.

Bron: VNOM, 5 februari 2019

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.