"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

House of Covebo komt met platform voor zzp’ers in de bouw en techniek

House of Covebo komt met een online platform voor zelfstandigen zonder personeel in de bouw en techniek.

Arbeidsbemiddelaar House of Covebo introduceert het online platform Aanpakkers.nl. Dit platform wordt speciaal gelanceerd om zelfstandige ondernemers zonder personeel (zzp’ers) in de bouw- en technische sector te voorzien van opdrachten en van praktische ondersteuning op het gebied van facturatie en zakelijke overeenkomsten.

Het platform helpt zzp’ers aan opdrachten en het verbindt specialisten eenvoudig met potentiële opdrachtgevers. Het platform speelt in op een sterke stijging van het aantal zzp’ers in de bouw en techniek.

Begrip in bouw en techniek
Aanpakkers.nl streeft er naar om binnen nu en drie jaar 10.000 zzp’ers op een opdracht te plaatsen met een continue aanbod van meer dan duizend openstaande opdrachten. Dave Smulders, Directeur Bouw & Techniek bij House of Covebo, vertelt: “Het is onze ambitie om met Aanpakkers.nl een begrip te worden voor zzp’en in de bouw en techniek”.

Over House of Covebo
House of Covebo heeft dagelijks ruim 10.000 (internationale) medewerkers aan het werk. Hiervan zijn circa 3.500 vaklieden werkzaam in de bouw en techniek via Covebo Bouw & Techniek, Effect Personeelsdiensten, VNOM Bemiddelaar in Techniek en MAATT. Circa 6.500 medewerkers zijn werkzaam in de Productie & Logistiek bij Covebo Productie & Logistiek en Eurojob. FYGI Happy Recruiters, een digitaal platform van en voor freelance recruiters, is eveneens onderdeel van de organisatie. House of Covebo heeft in 2021 een omzet van 420 miljoen euro gerealiseerd.

Bron: House of Covebo, 28 augustus 2023

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.