"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Q Work groeit hard

Q Work bestaat bijna drie jaar!

Q Work groeide uit het Belgische uitzendbureau Q Jobs (opgericht in 2003) en heeft in Nederland inmiddels 3 vestigingen: in Dongen, Breda en Weert. In België zijn het er inmiddels 25!

We focussen ons vooral op technische en knelpuntberoepen (zoals bijvoorbeeld werkvoorbereiders en monteurs), maar doen zoveel meer dan dat. Bij Q Work kun je ook terecht voor banen in de industrie, office, bouw en logistiek.

Voor ons is kwaliteit en het opbouwen van een langdurige relatie met zowel de klant als medewerker belangrijk. We kijken daarom niet alleen naar de kennis van iemand, maar ook naar ambitie, motivatie en wat voor soort bedrijfscultuur bij iemand past. Zo zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plaats terechtkomen.

Naast uitbreidingsplannen naar Duitsland en Frankrijk zijn er ook groeiplannen in Nederland. Er zullen in de loop van 2019/2020 nog enkele vestigingen bijkomen om een zo groot mogelijk servicegebied te creëren. CEO Sem Franssen: “De HR-wereld is constant in beweging. We streven ernaar om onze diensten aan te bieden in een steeds dichter netwerk, zowel in Nederland als over de landsgrenzen.”

Voor meer informatie of banen bij jou in de buurt, neem een kijkje op onze website.

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.