SLUIT MENU

Gijs de Haas van Dorsser nieuwe Managing Director Intelligence Group

Gijs de Haas van Dorsser (40) is de nieuwe Managing Director van Intelligence Group, verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf en de strategische positionering.

Hij volgt eigenaar Geert-Jan Waasdorp op, die nog betrokken blijft bij het bedrijf.

Yacht
De Haas van Dorsser startte 17 jaar geleden in de arbeidsbemiddeling, onder andere als headhunter voor de financiële markt. In 2008 maakte hij de overstap naar Randstad, waar hij de afgelopen twee jaar Regiodirecteur Finance was bij Yacht, het label van Randstad voor hoogopgeleiden.

Positionering en herkenbaarheid
De Haas van Dorsser: “Eén van mijn prioriteiten is om de positionering te versterken en de herkenbaarheid te vergroten, zowel nationaal als internationaal. Er liggen nog veel kansen voor Intelligence Group, zeker als je ziet hoe belangrijk data vandaag de dag is. Met onze dashboards en andere oplossingen hebben we een antwoord op elke vraag van bedrijven over de arbeidsmarkt.”

Internationaal
Eigenaar Geert-Jan Waasdorp: “Ik krijg meer ruimte om te ondernemen en te werken aan een aantal start-ups, en tegelijkertijd te werken aan de internationale zichtbaarheid van Intelligence Group en haar zusterbedrijven.”

Intelligence Group is een internationaal data- & techbedrijf op het gebied van arbeidsmarkt- en recruitmentdata. Deze data wordt beschikbaar gesteld aan opdrachtgevers, via onder andere het DoelgroepenDashboard, de VacatureVerbeteraar en het European Recruitment Dashboard.

Bron: Intelligence Group, 16 januari 2019

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.