"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Flexfactory neemt Jobmax over

Flexfactory neemt Jobmax uit ’s Heerenberg over

Jobmax Uitzendburo B.V. gaat verder als ‘een flexfactory onderneming’. Flexfactory is met haar ondernemingen Fides Uitzendgroep, Seesing Personeel, Match 4U en Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten actief vanuit de Achterhoek.

Flexfactory

Met deze overname zet Flexfactory een volgende stap om als ‘een groep van ondernemingen – met alle vormen van flexibele arbeid en bijbehorende diensten – het werken en wonen in de eigen regio aantrekkelijk te houden’. In de huidige markt kiezen mensen voor een onderneming waarin zij zich herkennen en thuis voelen en opdrachtgevers vragen om concrete oplossingen. Om hier goed op te blijven inspelen is deze toevoeging van Jobmax waardevol. Met deze overname ontstaat een organisatie met een verwachte collectieve jaaromzet van ruim 125 miljoen euro, waar gemiddeld 3.450 mensen werken.

Het in ’s Heerenberg gevestigde Jobmax – van eigenaar Eugène te Wildt – bemiddelt met succes lokaal in verschillende disciplines zoals logistiek, industrie, commercieel en administratief. Daar omheen is het zeer betrokken bij allerlei initiatieven die de regio ondersteunen.

Te Wildt: “Als onderdeel van Flexfactory bieden wij onze medewerkers en klanten continuïteit en zekerheid. Hierbij denk ik aan brede toegang tot oplossingen als scholing of inzet van arbeidsmigranten. Andere ondernemingen binnen de groep – in het bijzonder Seesing Personeel – bieden wij een succesvol draaiende vestigingslocatie in het logistiek hart van deze regio. Voor mij voelt het goed dat op deze manier gewaarborgd is dat mijn team, flexwerkers en klanten deel uitmaken van een betrokken en mooie ondernemingsgroep. Bijzonder is bijvoorbeeld dat mijn opvolger – Sabine ten Holder, directeur van Seesing Personeel – direct verder kan met een ingewerkt team, interessante groep flexkrachten en mooie klanten. Op die manier zet Seesing Personeel zich in dit deel van de Achterhoek gelijk duidelijk neer, dit geloof ik oprecht.”

Flexfactory is ontstaan vanuit Fides Uitzendgroep, opgericht in 2004 door Clemens van Lent vanuit Doetinchem. Ondertussen biedt het bedrijf – via haar ondernemingen een breed pakket HR diensten, zoals uitzenden, opleiden, werving & selectie, detacheren, poolmanagement, workforce management op locatie voor Nederlandse medewerkers, Europese arbeidsmigranten of combinaties hiervan.

Bron: Flexfactory, persbericht 20 december 2018

Lees ook
09-01-2018 Flexfactory neemt Aelbers Flexibele Personeelsdiensten over

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.