"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Strategische samenwerking VONQ en SmartRecruiters

VONQ, actief in Smart Recruitment Marketing, sluit een strategische samenwerking met SmartRecruiters, marktleider in Talent Acquisition software.

Klanten van SmartRecruiters krijgen hiermee toegang tot de meest relevante mediakanalen, en kunnen vacatures plaatsen op de belangrijkste sites en platforms.

“SmartRecruiters heeft 4000 klanten wereldwijd. Met VONQ’s inkoopkracht kunnen we onze klanten, recruiters en hiring managers waar ook ter wereld een wereldwijd bereik van mediakanalen aanbieden in combinatie met aanzienlijke prijskortingen”, zegt Roy Baladi, Head of Marketplace bij SmartRecruiters.

VONQ breidt de vacaturemarktplaats van SmartRecruiters verder uit met een breed scala aan mediakanalen en concurrerende prijzen en vereenvoudigt het vacaturedistributieproces voor de klanten van SmartRecruiters.

Joren de Koning, directeur Partnerships bij VONQ: “We versterken van onze gezamenlijke positie als leidende vacaturemarktplaats. We kunnen extra waarde bieden aan de klanten van SmartRecruiters door het toevoegen van vacaturesites, aggregators, communities, social-mediakanalen en niche-vacaturesites in heel Azië, Amerika en Europa aan het bestaande aanbod.”

Bron: VONQ, 1 november 2018

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.