"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Bureau Cicero bij ‘Doe maar Duurzaam’, RTL 7, 5 augustus

‘Doe Maar Duurzaam’ is een televisieprogramma van RTL 7 waarin alle ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen.

De uitzending van 5 augustus 2018 staat in het teken van ‘Maatschappelijk verantwoord Ondernemen’. Diverse ondernemers vertellen hoe zij een positieve bijdrage leveren aan mens én milieu. Ook Bureau Cicero komt aan het woord.

Bureau Cicero is een inspectie-instelling die onder meer controles uitvoert voor normering in de uitzendbranche. Naast het controleren en beoordelen van onder andere uitzendbureaus is kennisoverdracht aan professionals een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van Bureau Cicero. Kenmerkend voor uitzendondernemingen is dat ze allemaal te maken hebben met zeer gedetailleerde wet- en regelgeving. Daarom is transparantie en ontzorging in de keten belangrijk.

Theo van Leeuwen en Patrick Tom van Bureau Cicero vertellen in de uitzending van ‘Doe maar Duurzaam’ op RTL 7, 5 augustus om 13:00 hoe zij dit doen.

Bron: Bureau Cicero en RTL 7, 2 augustus 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.