"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Swets Group neemt ODV Maritiem over

Swets Group neemt per 1 juni 2018 de aandelen over in ODV Maritiem.

Hiermee hervatten beide bedrijven de samenwerking die ruim drie jaar geleden stopte toen Swets Inland Shipping zich vooral ging focussen op binnenvaartpersoneel en ODV Maritiem op nautische objecten, nautisch beheer en veerponten. Door de krachten weer te bundelen ontstaat een professionele, solide, nautische dienstverlener.

“Vanaf 1 juni zijn wij de grootste nautische dienstverlener” zegt Maurice Swets directeur Swets Group. “Ik ben trots dat alle nautische specialisten weer onder mijn hoede vallen. Door de sterke groei in de nautische wereld en de positieve ontwikkelingen van de afgelopen jaren moeten wij de mogelijkheden benutten om alle kennis te bundelen. Op deze manier kunnen wij onze processen nog beter optimaliseren en digitaliseren. Voor onze klanten houdt dit in dat we een totaal oplossing kunnen bieden voor alle capaciteitsvraagstukken op nautisch gebied en voorbereid zijn op de toekomst”.

Jan de Vries, afscheidnemend directeur en eigenaar van ODV Groep: “Door de verwerving van ODV Maritiem, kan Swets Group zich verder richten op haar kernactiviteiten. De activiteiten van ODV Maritiem passen hier uitstekend bij. Daarnaast heb ik alle vertrouwen dat het zowel medewerkers als opdrachtgevers voordelen gaat geven in verdere professionalisering.”

Swets Group is mede verantwoordelijk voor diverse nautische ondernemingen: Swets Inland Shipping; het gecertificeerde uitzendbureau in de binnenvaart; Aqualiner; de exploitant van nieuw openbaar vervoer in Antwerpen “De Waterbus”; Mr James; het bemiddelingsbureau in de offshore dat zich tevens bezig houdt met connectiviteit en digitalisering van bedrijfsprocessen; Ocean’s 500; makelaar in luxe jachten.

Swets Group en de daaronder vallende nautische ondernemingen, brengen de kantooractiviteiten onder bij ODV Maritiem aan de Scheepmakerij 250 in Zwijndrecht.

Bron: Swets Group, persbericht 7 juni 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.