"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Maike Nieuwenhuys algemeen directeur USG Business Services

USG People heeft Maike Nieuwenhuys benoemd tot Algemeen Directeur van USG Business Services.

In deze hoedanigheid is Nieuwenhuys – voorheen Operationeel Directeur Specialties bij Unique Nederland – verantwoordelijk voor de aansturing en coördinatie van de drie bedrijfsonderdelen van USG Business Services: Easy Way Chauffeursdiensten, Receptel en Secretary Plus.

Maike Nieuwenhuys (41) heeft in de afgelopen 17 jaar bij Unique Nederland een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd in verschillende commerciële en leidinggevende functies. Zo was zij Landelijk Manager Callstaff waarbij zij verantwoordelijk was voor vijf regio’s. Hierna gaf zij als Landelijk Manager Finance leiding aan de consultants en managers van Unique Finance. In haar laatste functie was Nieuwenhuys werkzaam als Operationeel Directeur Specialties en verantwoordelijk voor de Specialties Unique Finance, Unique Multilingual, Unique Executive en Unique Scheepvaart & Transport.

“Als Algemeen Directeur van USG Business Services ben ik verantwoordelijk voor het plannen, leiden en coördineren van alle bedrijfsactiviteiten en geef ik invulling aan de strategische koers van onze organisatie. Daarnaast zal ik de mogelijkheden voor groei in kaart brengen en onze labels verder met elkaar integreren”, vertelt Nieuwenhuys. “Het is mijn ambitie USG Business Services te positioneren als een vooruitstrevende business partner. Wij ondersteunen bedrijven met een volledige dienstverlening op gebied van management support, hospitality en chauffeursdiensten. Met onze innovatieve oplossingen stellen we hen in staat in te spelen op de snel veranderende markt en nieuwe uitdagingen in het HR-vakgebied. Om hier invulling aan te geven, zetten we in op het optimaliseren van het serviceniveau, zodat organisaties zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik hieraan samen met mijn collega’s een waardevolle bijdrage kan leveren.”

Bron: USG People, 3 mei 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.