SLUIT MENU

Ronald van Geffen Commercieel Directeur Bluetech Engineering

Ronald van Geffen benoemd tot Commercieel Directeur bij Bluetech Engineering per 1 april 2018.

Ronald werkte al twee jaar als Commercieel Manager bij Bluetech Engineering en krijgt nu de kans om te werken aan verdere optimalisatie en groei van het bedrijf.

“In zijn nieuwe rol zal hij de strategie vertalen naar de praktijk en toe werken naar onder andere meer tevreden klanten, nog betere opleidingen, succesvol sales /recruitment team en blijvende groei. Daarmee bouwt hij verder aan de ambitie van Bluetech Engineering: talentvolle technici vooruithelpen in hun loopbaan en ontwikkeling, door persoonlijke begeleiding en volop mogelijkheden voor training en opleiding. Hij geeft leiding aan de business units Infra, Utiliteit, BIM, Bouw/Civiel, Beveiliging en de afdeling Recruitment.

Met ruim acht jaar saleservaring in elektrotechniek en werktuigbouwkunde past de nieuwe rol Ronald als geen ander. Als Managing Consultant bij Brunel leidde hij een team dat hoger opgeleide technici bemiddelde in de branche Railinfra. Als Commercieel Manager bij Bluetech Engineering heeft hij deze kennis en ervaring de afgelopen twee jaar verder uitgebouwd. We hebben het volste vertrouwen in Ronald,” zo laat Bluetech weten.

Bron: Bluetech Engineering, maart 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.