"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

LINKIT stelt Raad van Advies aan

LINKIT, IT-sourcingspartner, stelt een driekoppige Raad van Advies aan na de sterke groei van de omzetcijfers sinds 2016.

Nog nooit eerder is onze wereld en vooral het IT-landschap zo onderhevig geweest aan snel opeenvolgende veranderingen, aldus CEO Bert Peters. “Bij LINKIT investeren we veel in verbeterprocessen. Het jaar 2015 sloten we af met een gerealiseerde omzet van 45 miljoen. Dit jaar verwachten we meer dan 100 miljoen gerealiseerde omzet; dat vraagt om verandering en dus innovatie. De RvA biedt een diversiteit aan meningen, dat leidt tot een sterkere besluitvorming; periodieke (strategische) feedback levert betere operationalisering op.”

De driekoppige Raad van Advies bestaat uit Peter Hulsbos, Harry van Dorenmalen en Karel van Bree. De aanstelling van de Raad van Advies brengt een schat aan ervaring met zich mee.

Peter Hulsbos (1956) heeft ruim 25 jaar ervaring in de flexbranche (Randstad, Tempo-Team en Yacht), circa 10 jaar ervaring in HRM en de huidige advieservaring bij een aantal MKB-ondernemingen. Zijn specifieke inbreng en belangstelling betreffen onder andere organisatie- en sociale processen binnen LINKIT, de personele capaciteiten en -ontwikkeling, evenwichtige groei en de arbeidsmarkt.

Harry van Dorenmalen (1955) heeft 35 jaar bij IBM gewerkt, waarvan twaalf jaar als algemeen directeur IBM Nederland en directeur IBM Benelux. Tevens vervulde hij recent de functie van Chairman voor IBM Europe. Gedurende zijn lange carrière bij de Amerikaanse corporate heeft Van Dorenmalen veel expertise opgebouwd op het gebied van business development, transformatie, informatietechnologie en marketingcommunicatie.

Karel van Bree (1950) heeft 40 jaar ervaring in de financiële wereld opgedaan bij ABN Amro en Breewave. Met die achtergrond heeft hij diverse commissariaten en adviseurschappen in het bedrijfsleven bekleed.

Bron: LINKIT, 26 april 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.