"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Frsh.nl en Nedflex leiden professioneel keukenpersoneel op

Frsh.nl en Nedflex leiden onder de naam frshflex professioneel keukenpersoneel op.

De horeca vakopleiding duurt slechts drie maanden en sluit naadloos aan op het grote personeelsvraagstuk in de horecabranche.

Focus op de toekomst
De frshflex horeca opleiding is ontwikkeld voor werkzoekenden vanaf 18 jaar met een passie voor het horecavak. Dit zijn niet alleen jongeren die net van school komen, maar ook mensen die een uitkering krijgen doordat ze te maken hebben met de bijstand, Wajong, WSW, WIA of WAO. Bij frshflex verdient iedereen een plekje op de arbeidsmarkt.

“Samen gaan we op zoek naar eventuele oplossingen en zorgen we dat de focus 100% op toekomst wordt gericht.” – Ferdi Geyik, horeca consulent

Praktijkopleiding met kans op arbeidscontract
Opleidingskandidaten leren in drie maanden alle kneepjes van het horecavak op een praktijkschool in Alkmaar, Den Helder of Hoorn. Tijdens de opleiding lopen zij stage bij een potentiële werkgever, met behoud van uitkering. Bevalt de stage? Dan krijgt de kandidaat een arbeidscontract aangeboden van negen maanden.

Geen administratieve of juridische verantwoordelijkheden
Werkgevers hoeven niet na te denken over administratieve of juridische werkzaamheden, deze worden door frshflex uit handen genomen. Kandidaten komen bij frshflex in dienst, waardoor zij verantwoordelijk zijn voor het maken van de contracten, het betalen van de lonen, het afdragen van premies en het voeren van de correcte administratie. Opdrachtgevers hoeven alleen de gewerkte uren door te geven.

Meer weten?
Wat zijn de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking? Op de website van frshflex vinden horeca-ondernemers meer informatie: www.frshflex.nl.

Bron: Nedflex.nl en Frshflex.nl, 20 april 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.