"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

SEU ontvangt het NRTO keurmerk

Goed nieuws voor de uitzendbranche! Op 7 september jl. ontving de Stichting Examens Uitzendbranche (SEU) het NRTO keurmerk.

Dit keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt.

Het behalen van het kenmerk
“Wij zijn trots op het behalen van dit keurmerk”, aldus Barbara Kamer, manager bij de SEU. “Het is een officiële erkenning van de kwaliteit van ons examen en de professionaliteit van de dienstverlening. Daar zijn we natuurlijk trots op. Nog belangrijker is de waarde van het keurmerk voor onze examenkandidaten, want het keurmerk geldt in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit.”

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder
Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het keurmerk geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

Bron: SEU, 5 oktober 2017

 

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.