"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Minescape neemt Cocoon bv over

Online Recruitment specialist Minescape neemt de activiteiten van Cocoon bv over, de ‘Tinder voor vacatures’.

Net zoals in de datingwereld draait het in recruitment om ‘de beste match’. De stap naar een app voor de beste match op de arbeidsmarkt is voor Minescape dan ook niet meer dan logisch.

“De rol van mobiele devices stijgt elk jaar en hier willen we graag verder op inspelen.” aldus André Polderman, directeur van Minescape.

Vacature-Tinder
Cocoon is gericht op talentvolle mensen op het gebied van onder andere development, creatie, online marketing en sales. De user experience die bijvoorbeeld millennials gewend zijn bij datingapps zoals Tinder, helpt hen betere beslissingen te nemen en sneller te reageren op vacatures.

Date
Kandidaten en werkgevers kunnen op basis van voorkeuren elkaar inspireren en verleiden en elkaars profielen bekijken. Bij wederzijdse interesse ontstaat er een match. Deze match vormt de basis van waaruit, via een chat, communicatie en een uiteindelijke ‘date’ kan plaatsvinden. Met als doel: een nieuwe professionele relatie.

CareerMatch
”Wij begrijpen bij Minescape heel goed hoe millennials online content het beste consumeren. Door de toevoeging van CareerMatch versnellen wij onze ontwikkeling als allround Online Recruitment specialist.” aldus André Polderman CEO van Minescape.

Cocoon
“De visie en het gedachtegoed van Cocoon sluiten perfect aan op die van Minescape om de kandidaat te inspireren én verleiden waar deze zich ook bevindt.”, zegt Vincent Oord, Co-Founder van Cocoon. “Wij zijn daarom blij met deze match!”.

Minescape
Minescape bedenkt én ontwikkelt oplossingen voor uitzendbureaus, werving & selectie bureaus, detacheerders en corporates. Minescape is gevestigd in Amersfoort en heeft 40 medewerkers.

Bron: Minescape, 31 oktober 2017

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.