"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

CTO Joachim Vandecasteele verruilt CoolProfs voor Anderson MacGyver

CTO Joachim Vandecasteele heeft afscheid genomen van IT-dienstverlener CoolProfs. Hij is per 1 oktober als Senior Consultant aan de slag gegaan bij adviesbureau Anderson MacGyver.

Vandecasteele (48) was ruim 16 jaar in dienst bij CoolProfs, laatst als Chief Technology Officer (CTO). Bij Anderson MacGyver gaat Vandecasteele aan de slag als Senior Consultant waarbij hij zijn kennis en ervaring van ontwikkeling van business solutions zal inzetten.

Afscheid en nieuwe uitdaging
Joachim Vandecasteele: “Ik heb bij CoolProfs waardevolle kennis opgedaan. Het was moeilijk afscheid te nemen van het hechte team, maar ik kon deze nieuwe uitdaging bij Anderson MacGyver niet aan me voorbij laten gaan. Ik verheug me erop klanten van Anderson MacGyver te helpen bij hun transformatie naar de digitale toekomst.”

Wederzijdse klik
Volgens Rik Bijmholt, directeur van Anderson MacGyver, was de klik wederzijds. “Joachim is een authentiek persoon met een grote schat aan praktijkervaring. Vooral zijn ervaring met softwareontwikkeling en met het aansturen van Agile teams zijn een welkome versterking van onze advieskracht.”

Bron: CoolProfs, 16 oktober 2017

 

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.