"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Aethon is Uitzendondernemer van het Jaar 2017

Aethon heeft de eerste prijs in de wacht gesleept van de verkiezing Uitzendondernemer van het Jaar, die werd gehouden op donderdag 5 oktober 2017 te Amsterdam.

De tweede prijs ging naar Raaak Personeel.

De derde prijs was voor Bring at Work.

De aanmoedigingsprijs werd uitgereikt aan Q-Link Bemiddeling en Advies.

Aethon wint verkiezing Uitzendondernemer van het Jaar 2017
Aethon – Uitzendondernemer van het Jaar 2017

Genomineerden
Voor deze verkiezing waren zes uitzendorganisaties genomineerd: Aethon, Bring at Work, Q-Link Bemiddeling en Advies, Raaak Personeel, Simytech en Uitzendgroep Sun-Power B.V.

Jury
De jury stond onder leiding van Esther Raats-Coster (ondernemer en jury-voorzitter), Hans Biesheuvel (ondernemer en bestuurslid ONL), Frank van Gool (directievoorzitter OTTO Workforce) en Maarten Kuster (ABN AMRO, relatie manager uitzendbranche) De jury-adviesraad bestond uit Wim Davidse (hoofdredacteur van Flexmarkt en dagvoorzitter van deze bijeenkomst), Julius Kousbroek (directeur van WePayPeople) en Han Mesters (Sector banker Zakelijke dienstverlening ABN AMRO). Zij hebben de deelnemende uitzendondernemers beoordeeld op hun bedrijfseconomische prestaties, hun visie, hun business pitch en plannen.

Hoofdprijs
Aethon heeft als Uitzendondernemer van het Jaar 2017 naast de award een hoofdprijs gewonnen van 15.000 euro. De nummer twee, Raaak Personeel, werd beloond met 7.500 euro en de nummer drie, Bring at Work, won 2.500 euro.

Verkiezing Uitzendondernemer van het Jaar 2017, de winnaars
Aethon wint Verkiezing Uitzendondernemer van het Jaar 2017

Via het podium van de Uitzendondernemer van het Jaar-verkiezing kunnen MKB-uitzendondernemers zich profileren met hun onderscheidende visie op de markt en hun unieke positie en propositie van hun uitzendbureau.

De Uitzendondernemer van het Jaar-verkiezing is een initiatief van ABN Amro, WePayPeople en Flexmarkt.

Bron: Flexmarkt, 5 oktober 2017 en FlexNieuws, 5 oktober 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.