"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Fairlane overgenomen door Badenoch & Clark

Fairlane is vorige week overgenomen door Badenoch & Clark, een internationaal headhuntersbureau met zo’n 1.000 medewerkers en kantoren in dertien landen.

Door deze overname is Fairlane onderdeel geworden van The Adecco Group.

De gezamenlijke ambitie van de bureaus is om zowel nationaal als internationaal uit te groeien tot dé strategische partner op het gebied van Human Capital.

“Een mooie stap in het consultancy vakgebied voor ons, het is een versterkende samenwerking en vooral een stap om samen verder te groeien in deze branche”, volgens Hans Pruis, CEO The Adecco Group Nederland.

“Deze samenwerking stelt ons in staat om nog veel meer impact te maken in de markt voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. De kwaliteit en het internationale netwerk van Badenoch & Clark zijn indrukwekkend”, geeft Frank van Loon aan, Managing Director Fairlane.

Beide bureaus hebben hun eigen expertise en team van ervaren medewerkers. Op korte termijn zullen de bureaus in hun eigen, huidige vorm gaan samenwerken. Dit houdt in dat op de korte termijn geen verandering zal plaatsvinden in de werkzaamheden of in de relaties met klanten en kandidaten.

Badenoch & Clark en Fairlane hebben samen de ambitie om de huidige markt van recruitment en HR verder te ontwikkelen. Onder leiding van Darren Robinson, Director Badenoch & Clark Northern Europe, en Frank van Loon, Managing Director Fairlane, zal de samenwerking van de bureaus vormgegeven worden.

Bron: Fairlane en Badenoch & Clark, persbericht 19 september 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.