SLUIT MENU

Bullhorn neemt Connexys over

Het Amerikaanse softwarebedrijf Bullhorn International neemt Connexys over.

Beide organisaties leveren software voor de flexbranche. Connexys biedt recruitment software die op het Salesforce-platform is gebouwd. De software van Connexys wordt momenteel gebruikt door circa 300 klanten en 20.000 wervingsprofessionals in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België.

Investeerder Main Capital Partners verkoopt zijn meerderheidsbelang in Connexys aan Bullhorn. Details over de transactievoorwaarden zijn niet bekendgemaakt.

Bullhorn krijgt via de overname kans om de eigen business verder te ontwikkelen in Europa. De oprichters van Connexys zullen toetreden tot het EMEA-managementteam van Bullhorn.

Connexys is al langere tijd softwareleverancier van Randstad. De laatste vier jaar zijn diverse grote internationale uitzendorganisaties als klant gewonnen, zoals onder meer Manpower, het Duitse Able Group en het Oostenrijkse Trenkwalder.

Het hoofdkantoor van Bullhorn is gevestigd in Boston. Het bedient met software services 7000 uitzendbureaus en heeft wereldwijd 600 man in dienst.

Bron: Connexys, 11 september 2017 en FD

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.