SLUIT MENU

Samenwerking AFAS Live en Tentoo

AFAS Live en hr-dienstverlener Tentoo, hebben een contract van drie jaar getekend voor de personeelsdiensten van al het bar- en garderobepersoneel van AFAS Live.

Dankzij de samenwerking met Tentoo worden de ambities van beide partijen gerealiseerd. Met ingang van 1 juni 2017 zal de flexpoule van AFAS Live verloond worden via de payrolldiensten van Tentoo.

Birgitte de Winter, Directeur AFAS Live
“In Tentoo zien we een specialistische partner met een groot hart voor live muziek. We kijken enorm uit naar deze mooie samenwerking.”

Paul den Ronden, Directeur Tentoo
“Het is mooi om te zien dat wij 25 jaar geleden zijn ontstaan in de muziekbranche en dat we nu weer terug zijn bij onze oorsprong. Het voelt voor mij alsof de cirkel rond is.”

AFAS Live
De evenementenlocatie heette eerst ‘Heineken Music Hall’. Per 1 januari 2017 heeft de locatie AFAS Live, omdat AFAS Software het naamgevend sponsorschap toen overnam van Heineken Nederland. De locatie is speciaal ontworpen voor versterkte (pop)muziek en biedt jaarlijks aan ruim 600.000 bezoekers.

Bron: Tentoo, 1 juni 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.