"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Olympia benoemt Richard Boekhorst tot Ondernemer van het Jaar

Olympia Nederland heeft Richard Boekhorst, franchiseondernemer van Olympia Amersfoort, zaterdagavond gekroond tot ‘Ondernemer van het jaar 2017’.

Boekhorst wint deze titel vanwege zijn visie, zijn lef en de geboekte resultaten over het afgelopen jaar.

Nominatie
De directie van Olympia Uitzendbureau nomineerde drie ondernemers voor deze prijs op basis van een aantal criteria, zoals groei in omzet, het aantal nieuwe klanten en marktaandeel. Daarnaast -en zeker zo belangrijk- is de bijdrage van de ondernemer aan de meer kwalitatieve aspecten als: samenwerking en persoonlijke investering in de verdere ontwikkeling van Olympia als arbeidsbemiddelaar en als merk.

Richard Boekhorst, ondernemer van het jaar, Olympia Nederland

Keuze
Uiteindelijk hebben de klanten van de genomineerde ondernemers en collega-ondernemers van Olympia bepaald wie de winnaar is door het uitbrengen van hun stem. Zaterdagavond vond de prijsuitreiking plaats. Van alle genomineerde ondernemers verwierf de jonge ondernemer Boekhorst een ruime meerderheid van de stemmen en werd daarmee uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar. De directie heeft enorm veel respect voor het getoonde doorzettingsvermogen en het durven vasthouden aan een koers waarmee hij in zijn lokale markt verbinding maakt met klanten en kandidaten.

Dimitri Yocarini, CEO van Olympia Nederland: “Deze overwinning laat echt het gepassioneerde vakmanschap van Richard zien. Samen met zijn team heeft hij geweldige resultaten geboekt. En dat is geen toeval. Richard heeft een continue focus op zowel zijn grote volume opdrachtgevers als het MKB, waarbij duurzame relaties voorop staan.”

Richard Boekhorst is in 2009 gestart als ondernemer bij Olympia.

Bron: Olympia Nederland, 22 mei 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.