"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

HeadFirst Source Group rondt Europese aanbestedingen met succes af

De Raad voor de Rechtspraak en de Koninklijke Bibliotheek hebben na een aanbestedingstraject HeadFirst als matchmaker gekozen voor externe inhuur van ICT-professionals.

Bij de twee opdrachtgevers verwacht HeadFirst Source Group een omzet te behalen van ongeveer 5 miljoen euro.

Raad voor de rechtspraak
De aanbesteding bij de Raad voor de rechtspraak betreft het ter beschikking stellen van ICT-professionals in het bijzonder aan spir-it, het ICT bedrijf voor de rechtspraak. De raamovereenkomst is gegund aan zes partijen, waar HeadFirst er één van is. De totale geschatte waarde van de raamovereenkomst bedraagt 20 miljoen euro per jaar.

Gert-Jan Schellingerhout, algemeen directeur HeadFirst, reageert verheugd: “De keuze voor de samenwerking met HeadFirst is onder andere gemaakt door ons duidelijke en volledige matchingsproces, waarbij na een geslaagde match het complete proces van contractering en facturering plaatsvindt in ons eigen ontwikkelde online platform Select. We zijn blij te ervaren dat onze investeringen in innovatie beloond worden.”

Bron: HeadFirst, 7 maart 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.