"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

BouwGenius overname Schutte & Zweers Personeelsdiensten

Uitzendorganisatie Schutte & Zweers Personeelsdiensten is overgenomen door BouwGenius, onderdeel van TecLine International.

Met de overname vergroot BouwGenius haar marktaandeel voor tijdelijk personeel in de bouw en beschikt de organisatie over een landelijk netwerk.

Voordelen worden gehaald uit de integratie van geautomatiseerde systemen en de back office, gezamenlijke rekrutering en landelijke invulling van de vraag van opdrachtgevers. Paul Muller, directeur BouwGenius: ‘Samen met Schutte & Zweers Personeelsdiensten spelen we nog beter in op de vraag van onze klanten, terwijl we tegelijkertijd onze organisatie efficiënter inrichten.’

Over Schutte & Zweers Personeelsdiensten
Schutte & Zweers Personeelsdiensten BV, opgericht in 2006 en gevestigd in Rijssen, is een uitzendorganisatie gespecialiseerd in uitvoerend personeel in de woningbouw, utiliteitsbouw en de grond-, weg- en waterbouw. Mede- oprichter Bennie Schutte blijft ook na de overname aan. Bert Zweers gaat na een carrière van ruim 50 jaar in de banken- en uitzendsector met pensioen.

Over BouwGenius
BouwGenius BV, opgericht in 2001, is een landelijk opererende uitzend- en bemiddelingsorganisatie, gespecialiseerd in zowel uitvoerend- als UTA personeel in de bouw. BouwGenius maakt sinds 2011 onderdeel uit van TecLine International een internationale uitzend- en detacheringsorganisatie in de Bouw en Techniek met vestigingen in Nederland en Duitsland.

Bron: BouwGenius, 7 maart 2017, zie ook TecLine International

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.