"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Protime sponsor HC ’s-Hertogenbosch

Protime, specialist op het gebied van tijdregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole en social software, is per 1 maart zilversponsor van HC ’s-Hertogenbosch.

Met deze sponsordeal verbindt Protime zich voor ten minste twee jaar aan de Brabantse hockeyclub. Dit komt onder andere tot uiting in zichtbaarheid op het sportcomplex en een nauwe betrokkenheid bij de businessclub ‘HockeySociëteit ’s-Hertogenbosch’. HC ’s-Hertogenbosch heeft spelers en teams op topniveau en is daarnaast een thuisbasis voor honderden recreanten.

De sponsoring van HC ’s-Hertogenbosch sluit nauw aan bij de visie van Protime. Lucas Polman, CEO van Protime Nederland, zegt daarover: “Wij zijn enthousiast over de gelegenheid om sponsor te worden van ’s-Hertogenbosch. Hockey is een teamsport waarbij individuen samen hetzelfde doel nastreven. Daar ligt ook de verwantschap met Protime. Wij willen medewerkers uit verschillende disciplines optimaal laten samenwerken met behulp van slimme HR-oplossingen. Zaken als tijd, planning en goal management zijn zowel op het veld als op de werkvloer van groot belang.”

Een ander onderdeel van de sponsordeal is de organisatie van de ‘Discovery Days’. Deze klantdagen worden jaarlijks door Protime georganiseerd en vinden dit jaar plaats op het sportcomplex van HC ’s-Hertogenbosch. Naast het zakelijke deel, waarin klanten worden geïnformeerd over de ontwikkelingen bij Protime, worden klanten ook voorgesteld aan de spelers uit Dames 1 en Heren 1.

Bron: Protime, 22 februari 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.