"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Banenmarkt op 4 februari bij Abiant Uitzendgroep

Op zaterdag 4 februari organiseert Abiant Uitzendgroep de ‘Abiant Banenmarkt’.

Alle tien Abiant-vestigingen zijn deze ochtend tussen 9.30 en 12.00 uur speciaal geopend voor werkzoekenden en baanveranderaars. Naast inschrijven tijdens deze banenmarkt, kunnen bezoekers ook kennismaken met de medewerkers en werkwijze van Abiant en de ruim 200 actuele vacatures van Abiant-opdrachtgevers. Bij Abiant zijn ook individuele opleidingstrajecten mogelijk en voor een aantal functies worden er baangaranties geboden.
Abiant Banenmarkt 4 februari 2017
Win-win-win
Abiant bundelt en presenteert op 4 februari op overzichtelijke manier het veelzijdige vacatureaanbod én zijn actieve opdrachtgevers. Vestigingsmedewerkers spreken in korte tijd persoonlijk met heel veel beschikbare werkzoekenden. Voor werkzoekenden ontstaan er door deze gezamenlijke, groots georganiseerde banenmarkt waardevolle contacten binnen de Abiant-vestigingen en dus een grotere kans op passend werk bij een betrokken en betrouwbare werkgever. Abiant-opdrachtgevers krijgen door de banenmarkt een extra platform voor hun ingebrachte, meest actuele vacatures. Een klassieke win-win-win!

Inschrijfprocedure
De Abiant-banenmarkt wordt door middel van een uitgebreide mediacampagne onder de aandacht gebracht. De campagne wordt daarnaast door diverse initiatieven vanuit vestigingen ondersteund en uiteraard organiseert Abiant deze banenmarkt in samenwerking met het UWV. Door al deze acties worden er zaterdag 4 februari enkele honderden bezoekers en nieuwe inschrijvers op de diverse Abiant-vestigingen verwacht. Vooraf inschrijven en deze inschrijving met cv persoonlijk tijdens de banenmarkt bespreken kan ook. Kijk dan alvast op www.abiant.nl/banenmarkt voor de inschrijfprocedure.

Over Abiant
Dagelijks werken er ruim 2000 Abianters voor veelzijdige opdrachtgevers in de bouw, techniek, grond-, weg- en waterbouw, groenvoorziening, transport & logistiek, productie, industrie, afvalverwerking en de agrarische sector. Abiant is met de tien locaties in Groningen, Friesland en Drenthe bewust dichtbij uitzendkrachten, medewerkers en opdrachtgevers in de regio gevestigd.

Bron: Abiant, januari 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.