"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Samenwerking Carerix en Hogeschool voor Recruitment

Carerix is een samenwerking aangegaan met de Hogeschool voor Recruitment (HvR) met als doel het delen van kennis voor en tijdens de de opleiding voor vakbekwame recruiters op het hoogst mogelijke niveau.

De opleiding aan de HvR is sterk praktijkgericht. Mede dankzij het partnership met Carerix wordt de kennis van deelnemers aan de opleiding over recruitment- en detacheringssystemen op een zo hoog mogelijk peil gebracht.

Met de sterk aantrekkende vraag naar recruiters en het sterk afgenomen aanbod van recruiters, is er een gat ontstaan in vraag en aanbod. Parallel daaraan is het een specialistisch vakgebied dat de laatste jaren sterk verandert. Dit onder andere door het gebruik van social media, de impact van mobile, nieuwe recruitment software en technieken en recruitmentdata.

Ellen van Hierden, directeur van ARTRA en één van de initiatiefnemers van de HvR: “Door het delen van kennis wordt de branche in de breedte slimmer; deze samenwerking toont aan dat we het elkaar gunnen dat mensen goed geïnformeerd zijn en dat geldt zowel voor partners als klanten/studenten.”

Bron: Carerix, 25 oktober 2016

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.