"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Verkooptalent verder als Proud People Sales & Marketing

Verkooptalent verandert naam en gaat vanaf 1 september verder als Proud People Sales & Marketing

“Verkooptalent staat bekend als specialist in de bemiddeling van vaste en tijdelijke Sales Professionals. Zowel Sales-ondersteuning, Account Management als Sales Management valt onder het expertisegebied. De focus op Sales & Marketingen de persoonlijke aanpak zijn onderscheidend. Daarom gaat de organisatie vanaf 1 september verder onder Proud People Sales & Marketing.”

De markt verandert: focus op Sales én Marketing
“Wij willen dit moment van herpositionering gebruiken om duidelijker te maken dat Sales én Marketing tot ons expertisegebied hoort. Voor ons vanaf de start onlosmakelijk verbonden met elkaar. Zeker in tijden waarin online en e-commerce een verdere vlucht nemen. In veel branches, met retail als aansprekend voorbeeld, bewijzen de succesvolle en beeldbepalende spelers dat e-commerce de toekomst is. Een segment waar wij onze opdrachtgevers begeleiden in het omzetten van sales & marketing strategie met de optimale bezetting,” aldus het persbericht bij de naamswijziging.

Bron: Proud People / Verkooptalent, 31 augustus 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.