"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Olympia Nederland benoemt Mirjam Ursinus tot Ondernemer van het Jaar

Olympia Nederland heeft Mirjam Ursinus, Franchiseondernemer van Olympia Tiel, gisteravond gekroond tot ‘Ondernemer van het jaar 2016’.

Van alle genomineerde ondernemers verwierf Ursinus een ruime meerderheid van de stemmen.

De directie is onder meer lovend over de ondernemende mentaliteit van Ursinus. Dimitri Yocarini (CEO Olympia Nederland): “Mirjam heeft met deze overwinning invulling gegeven aan het credo ‘Ondernemen doe je samen’. Samen met haar team heeft zij geweldige resultaten geboekt. En dat is geen toeval; Mirjam hanteert een strategische aanpak waarbij duurzame relaties voorop staan.”

20160706 Foto winnaar Mirjam Ursinus 2016 (web)

Mirjam Ursinus (in 2005 gestart als ondernemer bij Olympia):  “Ik ben ontzettend blij met deze overwinning! Het is een oprechte waardering zeker ook voor de onvoorwaardelijke inzet van mijn hele team.”

Criteria
Olympia Uitzendbureau nomineert drie Ondernemers voor deze prijs op basis van een aantal criteria, zoals groei in omzet, het aantal nieuwe klanten en marktaandeel. Ook spelen meer kwalitatieve aspecten mee, zoals samenwerking en persoonlijke investering in de verdere ontwikkeling van Olympia als dienstverlener en als merk. Collega Ondernemers van Olympia Uitzendbureau brengen vervolgens hun stem uit.

Bron: Olympia Nederland, 6 juli 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.