"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Consolid breidt directieteam uit met Marco Broeknellis

Consolid breidt directieteam uit met Marco Broeknellis

Met de komst van Marco Broeknellis per 1 september 2016 zal het directieteam verder bestaan uit CFO Kees van Laarhoven en DGA’s Arian Mortier en Dennis Mortier.

Directeur Dennis Mortier hierover: “Wij zijn heel blij dat wij de directie van Consolid kunnen versterken met de leiderschapskwaliteiten en ruime ervaring van Marco Broeknellis. Zijn visie op flexibiliseren en de rol van opleiden passen naadloos bij ons bedrijf en wij verwachten met zijn jarenlange ervaring binnen de sector het bedrijf verder door te kunnen laten groeien.”

Marco Broeknellis heeft door zijn achtergrond ruime strategische, commerciële en operationele ervaring op het vlak van recruitment, flexibilisering en opleiden. In achtereenvolgende directiefuncties was hij werkzaam bij USG/Unique, Schoevers en AB Flexkracht.

Groei van Consolid faciliteren
De afgelopen jaren is de organisatie hard gegroeid, zo meldt Consolid.
De toegenomen vraag naar tijdelijk en vast personeel in de markt van Vervoer & Veiligheid, samen met de behoefte aan opleidingsprogramma’s voor aspirant chauffeurs en beveiligers, hebben de omzet in 2015 opgestuwd tot 77 miljoen euro. Naar verwachting groeit Consolid in 2016 door naar ruim 100 miljoen euro omzet. Door te investeren in training van medewerkers, ICT en procesverbeteringen is Consolid in staat gebleken deze groei ook met hoge klanttevredenheidscijfers te combineren. In het ruim 25 jarig bestaan is Consolid uitgegroeid tot marktleider in recruitment voor Vervoer & Veiligheid en is onlangs voor de inspanningen op het vlak van opleiden van nieuwe chauffeurs beloond met de STOOF Leer-/werkprijs.

De ambities van de organisatie liggen op het terrein van het uitbreiden van niches binnen het domein Vervoer & Veiligheid, vergroten van de klantbeleving en het uitbouwen van de community chauffeurs en veiligheidspersoneel. Maar ook op maatschappelijk gebied wil Consolid voor de sector een rol van betekenis hebben. In het bestrijden van jeugdwerkloosheid bijvoorbeeld en door te zorgen dat werknemers ook op latere leeftijd aan het werk kunnen blijven. De komende jaren wil Consolid sterk doorgroeien, zowel autonoom als door middel van acquisities.

Om die ambities te realiseren is besloten het directieteam te versterken.

Bron: Consolid, juli 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.