"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Carerix gaat samenwerken met Victor Mundi

Softwareleverancier Carerix gaat komend jaar de samenwerking aan met Victor Mundi door de Staffing Awards mede mogelijk te maken.

Hiertoe is Carerix zichtbaar op de website, publiceert het inhoudelijke expertartikelen in de nieuwsbrief en is het aanwezig op de Dag van de Flexibele Arbeid op donderdag 17 november 2016, waarop de awards worden uitgereikt. “De Staffing Awards is een goed podium om intermediairs die de beste match tussen kandidaten én opdrachtgevers weten te maken, in de spotlight te zetten,” aldus Reinald Snik, CEO bij Carerix en jurylid bij de Staffing Awards.

Bij de Staffing Awards kijken we op basis van referenties naar de kwaliteit van organisaties die binnen de flexmarkt actief zijn. Carerix helpt een groot deel van deze organisaties met hun kwalitatief hoogstaande oplossingen, waarbij het strategisch partnermodel een belangrijke rol speelt. Wij hanteren bij Victor Mundi dezelfde strategie en zijn dan ook erg enthousiast over de overeenkomsten in bedrijfswaarden en de gezamenlijke kansen, en vertrouwen op een mooie samenwerking,” aldus Jeroen Sakkers, directeur van Victor Mundi en jurylid bij de Staffing Awards.

Bron: Victor Mundi, 25 juli 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.