"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Payper wil met achtergestelde obligatielening groei realiseren

Payrollbedrijf Payper uit Breda geeft met ingang van vandaag via NPEX, de MKB-Beurs van Nederland, een achtergestelde obligatielening uit van maximaal €3,1 miljoen met een looptijd van zes jaar.

Beleggers ontvangen een rente van 7,5%.

Voor de 3.100 achtergestelde obligaties, die een nominale waarde hebben van duizend euro is een prospectus opgesteld. Dit prospectus is goedgekeurd door de Autoriteit Financiële Markten op 1 juni 2016. Van 1 juni 2016 tot en met 29 juli 2016 (17.00 uur) kan door beleggers op deze obligatielening worden ingeschreven.

Payper kan dankzij deze financiering na de sterke groei van de afgelopen periode ook de komende jaren profiteren van de substantieel stijgende markt voor payrollbedrijven. De behoefte bij werkgevers aan flexibele arbeidscontracten zal volgens prognoses ook de komende jaren een forse groei doormaken.

In 2014 ontving Payper de Gouden FD Gazellen Award, als erkenning voor de sterkst groeiende middelgrote onderneming van Noord-Brabant. In 2015 is Payper met 62% verder gegroeid naar een omzet van €59,1 miljoen.

Edwin Schaap, Eric Snoeren, Payper

Oprichter en CEO Edwin Schaap is ervan overtuigd dat flexibel werken de toekomst heeft: “De sleutel van het succes zit in het creëren van nieuwe, waardevolle verbindingen tussen werkgevers en werknemers, zodat zij daarin samen duurzaam van waarde kunnen zijn.”

Bron: Payper, 3 juni 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.