"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Marco Broeknellis verlaat abflexkracht

Marco Broeknellis, algemeen directeur van abflexkracht, heeft afgelopen week aangekondigd dat hij zijn contract vanaf 1 september 2016 niet continueert.
abflexkracht

Broeknellis heeft het afgelopen jaar bij abflexkracht een duidelijke beleidslijn uitgezet voor de toekomst. In de relatief korte tijd is hij erin geslaagd vorm te geven aan de vernieuwde koers van de coöperatie. Broeknellis heeft niet alleen stevig geherstructureerd maar ook de tendens omgebogen naar groei en positieve perspectieven. Broeknellis heeft een baan elders aanvaard, het bestuur en medewerkers van abflexkracht betreuren zijn vertrek.

Broeknellis, eerder directeur bij Schoevers en Unique, werd op 24 augustus 2015 aangesteld als algemeen directeur van abflexkracht. Broeknellis: ‘Het was voor mij geen makkelijk besluit om te vertrekken. Ik heb het afgelopen jaar met veel plezier en passie vorm gegeven aan de nieuwe koers. Een koers die in volle vaart de transitie van abflexkracht heeft ingezet richting een volwaardige dienstverlener in de groene sector. Ik zie voor abflexkracht dan ook prachtige kansen en mogelijkheden voor de toekomst. De komende maanden zal ik me volledig inzetten om daar waar ik kan zaken over te dragen en af te ronden’.

Abflexkracht heeft als coöperatie de afgelopen 48 jaar daar waar mogelijk al haar talent en middelen ingezet om de agrarische sector te ondersteunen. Naast het bieden van continuïteit in de vorm van Agrarische Bedrijfsverzorgers en het uitzenden en/of payrollen van (Poolse) flexmedewerkers van alle niveaus wil abflexkracht de groene sector continu van dienst zijn door het aanbieden van innovatieve diensten en verrassende producten. En ook vandaag de dag nog altijd zonder winstoogmerk.

Het bestuur van abflexkracht gaat op zoek naar een nieuwe directeur die de ingezette koers verder kan vormgeven. Zaterdag start de werving en selectieprocedure met de plaatsing van de vacature.

Bron: abflexkracht, 17 juni 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.