"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Unique in top tien Best Workplaces 2016

Unique heeft de achtste positie behaald in de top tien van bedrijven in de Best Workplaces van Nederland: Large & Multinational 2016.

Great Place to Work Nederland onderzoekt jaarlijks de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Het is de derde keer dat de HR-dienstverlener een plek heeft bemachtigd.

Practise what you preach
“We zijn er super trots op dat wij ons weer tot de beste werkplekken van Nederland mogen rekenen. Zeker als HR-dienstverlener is het belangrijk ‘to practise what you preach’. De uitkomst van het onderzoek is daarvan een mooie weerspiegeling”, aldus algemeen directeur van Unique, Loes Dingemans.

Groei
Ten aanzien van vorig jaar laat Unique een verbeterde Trust Index zien, een stijging van 3 procent. Deze score is gebaseerd op geloofwaardigheid, respect, rechtvaardigheid, trots en kameraadschap. Op alle indicatoren heeft Unique een groei doorgemaakt, met geloofwaardigheid aan kop.

Bron: Great Place to Work, 23 maart 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.