"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Olympia wijst Dimitri Yocarini aan als topman

Olympia wijst Dimitri Yocarini aan als topman

De franchiseondernemers van Olympia Nederland stemmen in met de voorgenomen overname van Olympia Nederland door Olympia franchiseondernemer Dimitri Yocarini en Avedon Capital Partners.

Eerder was er al een akkoord bereikt tussen de huidige eigenaar NIBC en de overnemende partijen. De directie en raad van commissarissen van één van de grootste niet-beursgenoteerde uitzendbedrijven van Nederland ondersteunen de overname en de op groei gerichte strategie. De voorgenomen overname ligt nu ter goedkeuring bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Yocarini begon 15 jaar geleden zijn carrière als intercedent in de Olympia-vestiging in Apeldoorn en illustreert het ondernemerschap dat de ondernemers van Olympia kenmerkt. Yocarini was eigenaar van de vestigingen in Amersfoort en Utrecht en is sinds 2010 de eigenaar van de vestigingen in Amsterdam. Bij deze voorgenomen overname verkoopt NIBC haar aandelen aan de nieuwe eigenaar die zich gesteund weet door een solide investeerder in de vorm van Avedon Capital Partners.

Dimitri Yocarini: “Olympia is een prachtig bedrijf met een onderscheidende en ondernemende cultuur. Die kracht, in combinatie met verdere digitalisering, vernieuwende vormen van dienstverlening en specialisatie in marktsegmenten gaan we optimaal benutten. Ik ben blij dat ik van de franchiseondernemers het vertrouwen heb gekregen om leiding te geven aan dit proces en kijk er naar uit om na goedkeuring door de ACM aan de slag te gaan.”

Bron: Olympia, 18 maart 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.