"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

CV-Databank – voor recruiters

CV-Databank.com is een nieuw initiatief, dat recruiters ondersteunt.

CV-Databank.com, een nieuw bedrijf, gevestigd in Roosendaal, is opgericht door een groepje bevlogen recruiters die dankzij hun jarenlange praktijkervaring precies weten wat in de flexbranche nodig is. Inmiddels zijn enkele middelgrote uitzendorganisaties na een proefperiode klant geworden.

De grootste ergernissen voor een recruiter behoren tot de verleden tijd, namelijk het moeten raadplegen van allerlei databases die geheel verschillend zijn ingericht en ook nog eens een vrachtlading aan overbodige informatie tonen. “Je bent al een half uur verder voor je wat hebt. Bij CV-Databank heb je binnen enkele minuten een selectie van geschikte kandidaten met hun e-mail en telefoonnummer voor je neus klaar liggen”, zegt medeoprichter Wim van Vossen.

CV-databank.com claimt dat zij met haar werkwijze alle overige cv databanken overbodig maakt.
De databank bespaart tijd met zoeken naar geschikte kandidaten en er kan veel sneller en adequater op aanvragen gereageerd worden. Er kan gezocht worden op combinaties van branche, regio, werkervaring, diploma’s en zelfs op het bezit van VCA. De software biedt allerlei praktische en handige tools.

De medewerkers van CV-Databank.com zijn dagelijks op zoek naar nieuwe cv’s en plaatsen deze – opgeschoond – in de database. Er komen daardoor continu nieuwe cv’s beschikbaar.
Daarbij worden uitsluitend de écht relevante gegevens getoond.

Werk.direct
Klanten kunnen binnenkort tevens gratis gebruik maken van het jobboard Werk.direct. Advertenties zijn gratis en werkzoekenden kunnen kosteloos hun cv plaatsen. Die cv’s worden direct weer op CV-Databank.com geplaatst.

Bron: CV-Databank.com, 10 maart 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.