"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

In Person nieuwe flexpartner RAI Amsterdam

RAI Amsterdam heeft uitzendonderneming In Person gekozen als nieuwe flexpartner op het gebied van hospitality, horeca en ondersteunende diensten.

In Person en haar hospitality label 68 Degrees zullen vanaf april 2016 het overgrote deel van de flexibele medewerkers voor RAI Amsterdam verzorgen.

Herman Kok, oprichter van In Person: “De keuze van een internationaal A-merk als RAI Amsterdam voor In Person is een fantastische bevestiging van onze ontwikkeling. De absolute wil om prestaties van formaat te leveren met gelukkige klanten en medewerkers als belangrijkste doelstelling, zorgt ervoor dat we steeds vaker gekozen worden als flexpartner.”

Martin van Nierop, Directeur Operations van RAI Amsterdam kijkt uit naar de samenwerking met In Person: “Dit nieuwe partnership met In Person is vooral ingegeven door vernieuwingskracht, focus en ambitie. In Person heeft opdrachtgevers die, in complexiteit en dynamiek, grote overeenkomsten tonen met de RAI.”

Bron: In Person, 22 januari 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.