"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Priscillia Lavin Luengo Intercedent van het Jaar 2015

Priscillia Lavin Luengo, intercedent bij Technicum, heeft de finale van de verkiezing Intercedent van het Jaar 2015 gewonnen.

Alana Soares van YoungCapital eindigde op de tweede plaats en Kees Lohman van Randstad werd derde.

Tijdens de spannende finale waarin de tien runners-up met elkaar hebben gestreden om de titel, werd Priscillia gisteren verkozen tot winnaar. ‘Een echte vakvrouw’, was het compliment wat zij unaniem kreeg van de vakjury. Lees het interview met Priscillia: ‘Techniek is booming’.

De verkiezing is ruim twee maanden geleden online gestart. De intercedenten hebben zich eind september met een origineel filmpje verkiesbaar gesteld. Na de kennistoets zijn de commerciële vaardigheden getest met een telefonisch assessment. Nieuw dit jaar is de visie opdracht omtrent duurzame inzetbaarheid. Na deze vier pittige opdrachten zijn de tien beste intercedenten van Nederland geselecteerd.

Deze tien runners-up hebben zich gistermiddag gepresenteerd aan de vakjury van Intercedent van het Jaar. Het vijftienkoppige beoordelingspanel bestond ook dit jaar weer uit directieleden van de brancheverenigingen ABU en NBBU, directieleden en managers van verschillende (uitzend)organisaties en niet te vergeten de Intercedent van het jaar 2014, Jorrit Gall van YoungCapital. Na de personal pitch hebben de runners-up zichzelf in verschillende speeddates gepresenteerd aan de vakjury. De scores en vragen van alle juryleden tezamen zorgden voor een gedegen juryrapport.

Eind van de middag opende Inn Style te Maarssen haar deuren voor de supporters van de finalisten van de Intercedent van het Jaar 2015. De presentatie was in handen van Trudy Siekman en Ellen van Hierden van ARTRA. Naast de presentatie van alle deelnemers aan het publiek hebben we alle aanwezigen uitgedaagd in een kennisbattle die mogelijk is gemaakt door onze partner en sponsor U&I Learning.

Priscillia Lavin Luengo wint verkiezing Intercedent van het Jaar 2015

Voor winnares Priscillia kon het niet op donderdagavond. Naast de felbegeerde titel met bijbehorende reischeque en iPad, kreeg de parel van Technicum ook het hoogste cijfer, een 9, voor haar visieopdracht. Daarmee won zij de zakelijke fotoshoot.

Ivana Erens, Adecco, wint kennisquiz
De opleidingscheque van STOOF ging naar Ivana Erens van Adecco. Zij liet de concurrentie mijlenver achter zich met haar 9,1 voor de kennisquiz. Naderhand was er een party met dj Rutger van Drongelen.

Hoofdsponsor ARTRA (tevens organisator), brancheverenigingen ABU en NBBU, sponsoren CROP certificering, InGoedeBanen.nl, U&I Learning, Adecco, In Person en Tempo-Team maakten dit event mogelijk.

Bron: Twitter IVHJ 2015 en Intercedent van het Jaar

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.