"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Jellow beste HR-platform Staffing Awards 2015

Startup Jellow mag zich na ruim 2 jaar al beste HR-platform en marktplaats van Nederland noemen.

Tijdens de Staffing Awards verkiezing 2015, georganiseerd door ZZP Barometer, is Jellow de winnaar geworden in de categorie ‘beste platform en marktplaats’.

Uit 384 deelnemende organisaties blijkt dat Jellow in 2 jaar tijd nu al behoort bij de top van Nederland met haar 7e plek in de overall ranking lijst van de ‘Staffing Awards’. De kwaliteit van deelnemende organisaties is gemeten op basis van de referenties van meer dan 16.200 zzp’ers en 4.800 opdrachtgevers met transparantie, tarief en betalingstermijn als belangrijkste criteria.

Jellow kreeg op donderdag 17 september de award uitgereikt door Marcel Molenaar, Head of Marketing Solutions LinkedIn Benelux.

vlnr Kim Ruiter Lars Evers Janna van Goor
vlnr Kim Ruiter Lars Evers Janna van Goor

Jellow is 1 januari 2013 ‘live’ gegaan en is een initiatief van Noel Wilson, Lars Evers en Sanne Schaap.

Deze online entrepreneurs hebben in de afgelopen jaren direct en indirect veel te maken gehad met interim bemiddeling. Een markt die lange tijd hetzelfde is gebleven, maar net als verschillende andere markten toe is aan verandering.

Lars Evers: Het winnen van deze mooie award en onze 7e plaats in de overall ranking is een geweldige bevestiging van onze visie op de veranderende markt voor intermediairs. Wij zijn van mening dat je opdrachtgevers en professionals op een andere manier bij elkaar kan brengen met als speerpunten; transparantie, kwaliteit en focus. Wij zorgen er met Jellow voor dat opdrachtgevers meer grip en regie krijgen op het inhuurproces en dat zij minder afhankelijk worden van intermediairs. Hierdoor worden intermediairs in vele gevallen overbodig. We combineren met Jellow het beste van online matching met het beste van offline bemiddeling! Alex, Knab, NEM en Brand New Day zijn slechts enkele voorbeelden van bedrijven die in hun markt hetzelfde hebben gedaan. Nu is het tijd voor de arbeidsmarkt en dus voor Jellow!

Wij zijn heel erg trots op deze waardering vanuit de markt en zien ons natuurlijk nu aangemoedigd om onder ons motto ‘keep focus and keep it simple’ samen de interim markt nog meer op zijn kop te zetten.”

Bron: Jellow, 23 september 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.