"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

FTE neemt belang in Brooklyn Group

FTE Groep heeft een belang genomen in Brooklyn Group. Beide organisaties behouden hun eigen label en blijven werken vanuit hun eigen identiteit en locatie.

Brooklyn Group is in 2010 opgericht door Rolf Jongeling. De organisatie is actief in detachering van toptalenten binnen de domeinen pensions-insurance, legal, finance en creditmanagement is ruim 5 jaar actief in de markt.

De detacheerder uit Utrecht biedt hoog opgeleid personeel met specifieke werkervaring en is eveneens een ECABO erkend Leerbedrijf.
FTE is opgericht in 2006 door Denis Slootman en Martijn Camphens en marktleider als detacheerder van specialisten binnen de Pensioenmarkt. FTE is bekend met haar units FTE Leven en Pensioen, FTE Actuarieel en FTE Business & IT en heeft een uitstekende reputatie.

Expertise in combinatie met talent
De strategische samenwerking is per 1 juli 2015 van start gegaan. De gezamenlijk organisaties hebben momenteel 125 medewerkers aan het werk. Doel van het partnership is het bieden van meer toegevoegde waarde en kwaliteit door het bieden van expertise in combinatie met talent.

Bron: Brooklyn Group, 4 september 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.