"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Randstad lanceert Banking & Insurance

Esther Huizinga, directeur Randstad Banking & Insurance opent morgen de Amsterdamse beurs met een klap op de gong.

Met de gong wordt het nieuwe Randstad onderdeel Banking & Insurance ceremonieel gestart. Randstad Banking & Insurance (B&I) werft personeel voor de (grote) banken en verzekeraars. Een speciale tak is nodig om het bank en verzekeringswezen een totaalconcept te kunnen bieden. Zaken als betrouwbaarheid, service, opleiden en compliancy zijn bijvoorbeeld essentieel, en dat vergt andere competenties en aanpak dan in andere branches. B&I speelt in op deze actuele vraag.

Het nieuwe onderdeel van Randstad is al actief en een groot aantal klanten maakt al gebruik van deze gespecialiseerde dienstverlening.

Capaciteitsvraagstukken
“Bij Randstad Banking & Insurance kijken we naar talenten van mensen en de persoon achter het cv, het gaat ons juist om persoonlijkheid. Soft skills als empathie, servicegerichtheid en klantgerichtheid zijn belangrijke eigenschappen,” aldus Esther Huizinga. “Met Randstad Banking & Insurance zijn we een betrouwbare partner voor grote capaciteitsvraagstukken en kunnen we klanten compleet ontzorgen op Wet op het Financieel Toezicht zaken. Door onze kennis- en specialisatie zijn wij in staat kandidaten pro actief op te leiden tot volwaardig Wft-gecertificeerde en servicegerichte professionals die (voor langere tijd) een carrière willen opbouwen in deze branche.”

De gongceremonie vindt plaats op donderdag 9 april om 09.00 uur.

Bron: Randstad, 8 april 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.