"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Payper Q1 2015 omzetgroei 95%

In het eerste kwartaal van dit jaar behaalde Payper, gespecialiseerd in HRM en HR solutions, een groei van 95% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

De omzet in Q1 2015 bedroeg bijna 12 miljoen euro (Q1 2014: 6 miljoen euro).

Financieel directeur Eric Snoeren: “We zijn stevig uit de startblokken gekomen in 2015. De basis daarvoor ligt in het jaar ervoor. In 2014 hebben we nieuwe fundamenten onder de organisatie gelegd. Door de verdere uitbreiding van de interne organisatie en het bouwen aan nog meer kwaliteit en specialiteit zijn we in positionering enorm gegroeid.

Voor ons is 2014 een jaar geweest waarin we Payper hebben klaargestoomd voor de toekomst. Je ziet aan de in verhouding beperkte groei (40%) in dat jaar terug dat er vooral ook gewerkt is aan de kwaliteiten van de interne organisatie. Daar waar we in de periode 2011-2013 189% groeiden, was 2014 goed voor een bescheiden groei van 40%. We zien die investering nu terugbetaald in de stijging van de omzet in het eerste kwartaal.”

“Onze ambitie om mee te spelen in de top van de markt die flexibilisering van de arbeidsmarkt faciliteert, wordt zo steeds meer zichtbaar. Vorig jaar ontvingen we nog een gouden FD Gazellen Award. Ook de waardering als topprofessional groeit gestaag. Mede door de investering in een kwalitatief team. Payper HRM is sinds vorige week nog eens extra versterkt met enkele zeer ervaren professionals uit de markt, waaronder Ingrid Lievens – Casemanager Verzuim (voorheen Achmea verzuim), Suzanne van Melick – Sales Coördinator (voorheen Facility Talents van Randstad), Christel de Bie – Executive HR Assistant (voorheen Management Assistent Regio Zuid-West Nederland bij Tempo Team), Rens Evers – Bedrijfsjurist (voorheen Zomer Advocaten), Elle Roovers – Operations Manager (voorheen Senior Operationeel Manager HRflex Randstad Payroll Solutions), Yvonne van Antwerpen – Medewerker debiteuren en klantacceptatie, Milou Geldhof – Backoffice medewerker en Nelly Clavijo – Midoffice medewerker.”

Bron: Payper.nl, 7 april 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.