SLUIT MENU

HR Allocatie dienstverlening Company You

Company You uit Valburg komt met een nieuwe variant op werving & selectie gebied, door haar HR Allocatie dienstverlening daadwerkelijk af te bakenen tot het werven en selecteren.

Dit concept in abonnementsvorm ontzorgt bedrijven in het zoeken naar personeel en biedt ze voor het stadium daarna volledige vrijheid. Het verzekert kandidaten van echte vacatures, aldus het persbericht.

Wet- en regelgeving, de economische situatie, de vraag naar flexibele arbeid door bedrijven versus de behoefte van werknemers aan zekerheid; het zijn slechts enkele factoren die een rol spelen in de huidige arbeidsmarkt, waardoor deze voortdurend in beweging is. De diensten van Company You bewegen met de veranderingen mee.

De HR Allocatie dienstverlening biedt eenvoudige en goedkope werving & selectie voor ondernemers die geen tijd, zin of middelen hebben om zelf personeel te werven. Ook voor payrollbedrijven, die over het algemeen zelf geen allocatiefunctie bezitten, kan deze dienstverlening interessant zijn. Daarnaast biedt het voordelen voor werkzoekenden: ze hebben de zekerheid dat ze op echte vacatures reageren.

Company You verzorgt de werving & selectie van personeel, waarna een bedrijf zelf beslist of de medewerker in dienst komt of ondergebracht wordt bij een HR dienstverlener. De HR Allocatie dienstverlening wordt geboden in abonnementsvorm en kost 5 euro per maand per formatieplaats. De kosten kunnen eventueel in rekening worden gebracht bij leveranciers, die het kunnen verrekenen met de transitievergoeding die opgebouwd moet worden.

Het bovenstaande past in de visie van Company You om in een steeds flexibeler wordende arbeidsmarkt tot oplossingen te komen die voor alle partijen voordelig zijn. Een al gerealiseerd voorbeeld is de Transitiepool, waarin bedrijven in een besloten omgeving (tijdelijk) boventallig personeel kunnen uitwisselen.

Bron: Company You, 3 maart 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.