"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Online-people en people-places openen vestiging Deventer

Vrijdag 13 februari opent online-people, in samenwerking met people-places, op een feestelijke manier haar nieuwe kantoor aan de Keulenstraat 12 in Deventer.

Het kantoor is bedoeld als een ontmoetingscentrum worden waarbij flexibiliteit, de verbinding met én tussen flexwerkers en het nieuwe werken de uitgangspunten zijn.

Online-people richt zich volledig op het zogeheten ‘nieuwe werken’, ofwel flexibel werken naar tijd en plaats. Goed werkgeverschap staat hierbij voorop. De businesspartner adviseert, zowel on- als offline, op alle gebieden van werving & selectie, werkgeverschap en HR-diensten. Zo kan de businesspartner van online-people online onder andere een assessment afnemen, zorgen voor de juiste match tussen werkgever en kandidaat, het juridisch werkgeverschap overnemen, advies geven op het gebied van ontslag, outplacement en transitiemogelijkheden. Dit zorgt niet alleen voor kortere communicatielijnen, maar ook voor ontzorging voor de flexwerkers. Jolanda Beenen en Jorn Bolman, businesspartners van online-people, werkten eerst van huis uit, maar zullen vanaf 13 februari vanuit dit kantoor de markt gaan bewerken. Ook zal de vestiging in Deventer voor de businesspartners en voor de medewerkers van online-people als service- en hoofdkantoor gaan functioneren.

people-places

Online-people en People-places bundelen hun kracht
Er zijn veel overeenkomsten in de ambities van Online-people en People-places. Dit is de belangrijkste reden geweest dat beide concepten de krachten gebundeld hebben en samen streven naar een landelijk netwerk van ontmoetingscentra waar flexwerkers, coaches, ondernemers en anderen elkaar kunnen ontmoeten en van elkaars kennis gebruik kunnen maken. Online-people is er voor de flexwerkers die op zoek zijn naar goed werkgeverschap en People-places speelt hier op in door deze flexwerkers flexplekken aan te bieden.

Ontmoet kantoorcollega’s bij people-places
Kennismaken en kennis delen zijn, naast flexibiliteit, belangrijke pijlers die in het nieuwe kantoor centraal staan. Dit begint al bij binnenkomst, waar de ‘bewoner’ in de gemeenschappelijke ontvangstruimte (de Plaza) wordt ontvangen door de gastvrouw. Vervolgens kunnen zij aan de slag op een eigen flexplek of gedeelde werkruimte, waar flexwerkers in contact kunnen komen met hun kantoorcollega’s. Daarnaast zullen er geregeld netwerkborrels worden gehouden en kan er gezamenlijk ontbeten of geluncht worden. “Hierdoor komen de diverse ondernemers ook met elkaar in contact. Dat kan mooie dingen opleveren”, vertelt Peter Valk, die als vestigingsmanager in Deventer aan de slag gaat.

Opening
Belangstellenden kunnen zich via de website van people-places aanmelden voor de opening en ontvangen daarbij een dagdeel gratis werken. Op deze manier kunnen zij meteen ervaren hoe de factoren kennis maken met kantoorcollega’s en kennis delen met elkaar en de businesspartners van online-people tot uiting worden gebracht.

Bron: Online-people, 5 februari 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.