"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Nocore betreedt de Thuiszorgmarkt

Nocore Group uit Uden neemt Peters Informatisering uit Tilburg over.

Peters Informatisering levert al meer dan 15 jaar aan thuiszorginstellingen haar softwarepakket Zorgplan. Met Zorgplan kunnen thuiszorginstellingen hun volledige werkprocessen automatiseren.

Nocore levert aan circa 700 bedrijven in de schoonmaak- en uitzendbranche een ERP softwarepakket voor de automatisering van operationele, personele en financiële processen. De overname past in de strategische focus van Nocore en sluit aan op de marktontwikkelingen binnen de schoonmaak en uitzendbranche.

Met de overname vestigt Nocore zich in het domein van software leveranciers in de thuiszorgbranche. Door samenvoeging van beide organisaties, waaronder de R&D afdelingen, kunnen beide bedrijven beter en sneller inspelen op nieuwe technologische ontwikkelingen en hun dienstverlening naar hun bestaande klanten verder ontwikkelen en uitbouwen, waaronder het aanbieden van innovatieve Portals & App’s.

Nocore Care
Peters Informatisering zal onder de naam Nocore Care verder gaan en onderdeel worden van Nocore Group, gevestigd in Uden. De overname heeft geen personele consequenties, meldt Nocore in haar persbericht.

Bron: Nocore, 16 februari 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.