"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

FOTY Awards 2015 finalisten bekend

Zaterdag 21 februari hebben de finalisten van FOTY Awards 2015 al in de agenda staan, want dan zal de strijd om de titel Freelancer of the Year 2015 opnieuw losbarsten in het Postillion Hotel Dordrecht.

De Top-10 per categorie en de snelste stijgers overall zullen in de tweede ronde een bedrijfspitch opnemen welke beoordeeld zal worden door de jury tijdens het juryberaad.

FOTY Awards 2015
Na het grote success van vorig jaar is ook de nieuwe editie van de FOTY Awards voortvarend van start gegaan. Zzp’er, freelancer, interim professional en zelfstandige hebben zich in groten getale aangemeld. De FOTY Awards wordt dit jaar georganiseerd door BNR Nieuwsradio, Knab, Telfort Zakelijk en Victor Mundi met als doel de beste ondernemer van Nederland te vinden. Er zijn ook mooie prijzen te winnen.

Inmiddels hebben vele weekwinnaars, sinds de start, hun prijzen al in ontvangst mogen nemen. Ook was al iedere week een zzp’er uitverkoren te pitchen in BNR ZZP Café. De 1e ronde eindigde op 31 januari jl. De finalisten zijn bekend en hebben zich gekwalificeerd voor de 2e ronde, het Pitchevent op 21 februari as.

Finalisten FOTY Awards, Freelancer of the Year 2015

Het Pitchevent
Op zaterdag 21 februari van 09:00 tot 17:00 uur vindt het Pitchevent plaats in Postillion Hotel Dordrecht. Tijdens het Pitchevent worden de deelnemers op de foto gezet door een professionele fotograaf. Die foto’s zijn dan weer terug te zien in het ZZP Jaarboek 2015/2016. Ook wordt er op deze dag van de finalisten een videopitch gemaakt. Een pitch om hun bedrijf zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Deze pitch wordt uiteindelijk door een gerenommeerde jury, tijdens een juryberaad, beoordeeld. De winnaars van de FOTY Award 2015 worden uiteindelijk op 4 april as. op het uitreikingsevent bekend gemaakt, de ‘Dag van de ZZP’ER”.

Bron: FOTY, 6 februari 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.